ons-fredag 11.30-15.00
inkl kaffe och bröd
Under lågsäsong går tempot ner här på Österlen, Kivik och med varierande antal gäster kan det innebära att någon av våra dagens luncher tar slut. Med flera alternativ samt även a la carten finns det alltid mat!
Gällande dagens lunchalternativ möter vi allergier och dieter i den mån vi kan.
Ni är välkomna att boka bord här på vår hemsida eller komma och droppa-in
Lunch vecka 12
Onsdag 22:a mars
Pasta mezze maniche 125
med salsiccia, aubergine, pecorino, vitvin och tomat- och basilikasås
Kolja 145
panerad och friterad kolja serveras med majonnäs , ärtor slungade i mynta och chili samt rostad potatis
Torsdag 23:e mars
Hummersoppa 125
med räkor, rökt tonfisk och parmesangratinerat vitlöksbröd
Gårdsgris 145
på ytterfilén med chorizoaioli, tomatsalsa, rödvinsås och rostad potatis
Fredag 24:e mars
Pasta mezzaluna 125
fylld med svamp och ost, serveras med smörstekt svamp, valnötter och velouté på tryffel och karamelliserad lök
Fredagsschnitzel 145
klassisk fläskschnitzel med hackat ägg, kapris och sardeller samt citronmajonnäs och pommes frites
Förrätter
Ost och chark 75
Burrata
krämig färsk ost från apulien med små tomater, olivolja och balsamico 120
Anchoa eller boquerones
med aioli, libbsticka och bröd 135
Tryffelbomb
salami, tryffelpecorino, vispad tryffelkräm och crostini 165
Varmrätter
Mezze Maniche al Tartufo
Mezze Maniche al Tartufo torkad pasta från Marche i krämig tryffel- och parmesansås med Karljohansvamp och mascarpone. Toppas med pinjenötter 235
Caramelle
färsk pasta fylld med Karljohansvamp serveras i syrlig sås på smör, vitlök, salvia, citron och vittvin. Toppas med stracciatella och riven tryffel 255
Pasta ragu bolognese
maccheroni - färsk äggpasta med Tryffelsvinets blandfärsragu och Parmigiano 185
Råbiff
rullad i Parmigigiano Reggiano, serveras med tryffelmajonnäs, hasselnötter, ruccola samt pommes frites 235