Lunch

Ons- fre har vi lunch 11.30-15.00 med två lunchalternativ samt utvalda rätter ifrån vår a la carte.
Vårt ljuvliga egenbakade bröd och bryggkaffe ingår. Självklart möter vi allergier i den mån vi kan gällande dagens alternativ.

Under låg- och försäsong är tempot lite lugnare här på Österlen, Kivik och med varierande antal gäster kan det innebära att just någon av våra dagens luncher tar slut.

Dagens lunch rullar på fram till den 16:e juni, och är tillbaka i mitten av augusti igen.

Ni är välkomna att boka bord här på vår hemsida eller komma och droppa-in

På röda samt klämdagar har vi ej dagens lunch, då är det vår vår kväll- och helgmeny hela dagen.

 

Lunch vecka 23

Tisdag 6:e juni - vår kväll- och helgmeny hela dagen

Onsdag 7:e juni

Pasta pomodoro 130 penne pasta med tomatsås, chili, vitlök och basilika. Toppat med vispad burrata och Parmigiano Friterad torsk 145 med ärtor, mynta, grön chili och citronmajonnäs. Serveras med örtrostad potatis

Torsdag 1:a juni

Risotto al Diavolo 130 carnaroliris med het tomatsås, basilika, n’duja, prosciutto och rostad zucchini. Toppat med Parmigiano och ruccola Tonfisk crudo 145 tonfisktartar med ramslöksmajonnäs, salta mandlar, rotfruktschips och citron. Serveras med pommes frites

Fredag 9:e juni

Fredagsschnitzel 145 med caesardressad haricot verts, rödvinssky, citron och pommes frites Råbiff 130 på nymalen oxe, rullad i riven pecorino, picklade lök, vår egna gräslök, svartpepparmajonnäs och pommes frites

Denna a la carte nedan erbjuds förutom våra dagens även på lunchen.

Förrätter

Ost och chark 75 Burrata krämig färsk ost från apulien med Lina- och binas bipollen, lagrad balsamico, citronolja och pinzimonio 120 Anchoa eller boquerones med aioli, libbsticka och bröd 135 Tryffelbomb salami, tryffelpecorino, vispad tryffelkräm och crostini 165

Varmrätter

Mezze Maniche al Tartufo Mezze Maniche al Tartufo torkad pasta från Marche i krämig tryffel- och parmesansås med Karljohansvamp och mascarpone. Toppas med pinjenötter 235 Caramelle färsk pasta fylld med Karljohansvamp serveras i syrlig sås på smör, vitlök, salvia, citron och vittvin. Toppas med stracciatella och riven tryffel 255 Pasta ragu bolognese maccheroni - färsk äggpasta med Tryffelsvinets blandfärsragu och Parmigiano 185 Råbiff rullad i Parmigigiano Reggiano, serveras med tryffelmajonnäs, hasselnötter, ruccola samt pommes frites 235

Öppettider

Öppettider just nu
19:e juni öppnar vi upp för måndagar 14.00-sent
Tisdag 11.30-21/22
Onsdag 11.30-21/22
Torsdag 11.30-21/22
Fredag 11.30-sent
Lördag 12.00-sent
Söndag Stängt

Från 19:e juni tom mitten av augusti har vi öppet
måndag 14.00-sent
tisdag-fredag 11.30-sent
Lördag 12-sent
Söndag stängt

Öppet mars till november/december- öppettider för höst och vinter kommer efter sommaren

Boka bord

Bokningsinformation
(läs innnan bokning)

Här nedan bokar ni smidigt bord hos oss!
Under våra öppettider når ni oss bästa via mail

Er fyrbenta vän är självklart välkomna till vår restaurang.
Har ni barn med er i sällskapet som sitter på egen stol så räknar ni in dem i sällskapet när ni bokar. Barnvagnar kan vi ta in i restaurangen i mån av plats.

När vädret tillåter håller vi vår uteservering öppen. Där har vi endast drop-in.

Vi är en liten restaurang och vårt största bord rymmer tio personer och det är också max antal vad vi har möjlighet att ta emot per sällskap. Drop-in sällskap tar vi upp till 8 personer.

Under vår och sommar tar vi en avgift för utebliven ankomst/sen avbokning på 150.- per person. Detta då det under dessa tider förkommit, allt för ofta, att bord bokas och gäster inte dyker upp eller har avbokat inom skälig tid. Vi står då med tomma bord som någon annan hade kunnat boka och med personal, råvaror och såklart blir det förlorad inkomst. 



Kreditkortsuppgifter lämnas i samband med bokning. Avgift dras endast från ditt kreditkort om ni inte dyker upp eller avbokar senare än 6 timmar innan ankomst.


Kontakt

Ni når oss alltid bäst via mail 0760212631 hej@tryffelsvinetkivik.se Torget, 27730 Kivik, Sverige
© 2023 Tryffelsvinet på Kivik
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket