Ons- fre har vi lunch 11.30-15.00 med två lunchalternativ samt utvalda rätter ifrån vår a la carte.
Vårt ljuvliga egenbakade bröd och bryggkaffe ingår. Självklart möter vi allergier i den mån vi kan gällande dagens alternativ.
Under låg- och försäsong är tempot lite lugnare här på Österlen, Kivik och med varierande antal gäster kan det innebära att just någon av våra dagens luncher tar slut.
Dagens lunch rullar på fram till den 16:e juni, och är tillbaka i mitten av augusti igen.
Ni är välkomna att boka bord här på vår hemsida eller komma och droppa-in
På röda samt klämdagar har vi ej dagens lunch, då är det vår vår kväll- och helgmeny hela dagen.
Lunch vecka 23
Tisdag 6:e juni - vår kväll- och helgmeny hela dagen
Onsdag 7:e juni
Pasta pomodoro 130
penne pasta med tomatsås, chili, vitlök och basilika. Toppat med vispad burrata och Parmigiano
Friterad torsk 145
med ärtor, mynta, grön chili och citronmajonnäs. Serveras med örtrostad potatis
Torsdag 1:a juni
Risotto al Diavolo 130
carnaroliris med het tomatsås, basilika, n’duja, prosciutto och rostad zucchini. Toppat med Parmigiano och ruccola
Tonfisk crudo 145
tonfisktartar med ramslöksmajonnäs, salta mandlar, rotfruktschips och citron. Serveras med pommes frites
Fredag 9:e juni
Fredagsschnitzel 145
med caesardressad haricot verts, rödvinssky, citron och pommes frites
Råbiff 130
på nymalen oxe, rullad i riven pecorino, picklade lök, vår egna gräslök, svartpepparmajonnäs och pommes frites
Denna a la carte nedan erbjuds förutom våra dagens även på lunchen.
Förrätter
Ost och chark 75
Burrata
krämig färsk ost från apulien med Lina- och binas bipollen, lagrad balsamico, citronolja och pinzimonio 120
Anchoa eller boquerones
med aioli, libbsticka och bröd 135
Tryffelbomb
salami, tryffelpecorino, vispad tryffelkräm och crostini 165
Varmrätter
Mezze Maniche al Tartufo
Mezze Maniche al Tartufo torkad pasta från Marche i krämig tryffel- och parmesansås med Karljohansvamp och mascarpone. Toppas med pinjenötter 235
Caramelle
färsk pasta fylld med Karljohansvamp serveras i syrlig sås på smör, vitlök, salvia, citron och vittvin. Toppas med stracciatella och riven tryffel 255
Pasta ragu bolognese
maccheroni - färsk äggpasta med Tryffelsvinets blandfärsragu och Parmigiano 185
Råbiff
rullad i Parmigigiano Reggiano, serveras med tryffelmajonnäs, hasselnötter, ruccola samt pommes frites 235