Lunch

ons-fredag 11.30-15.00

inkl kaffe och bröd

Under lågsäsong går tempot ner här på Österlen, Kivik och med varierande antal gäster kan det innebära att någon av våra dagens luncher tar slut. Med flera alternativ samt även a la carten finns det alltid mat!

Gällande dagens lunchalternativ möter vi allergier och dieter i den mån vi kan.

Ni är välkomna att boka bord här på vår hemsida eller komma och droppa-in

 

 

Lunch vecka 12

Onsdag 22:a mars

Pasta mezze maniche 125 med salsiccia, aubergine, pecorino, vitvin och tomat- och basilikasås Kolja 145 panerad och friterad kolja serveras med majonnäs , ärtor slungade i mynta och chili samt rostad potatis

Torsdag 23:e mars

Hummersoppa 125 med räkor, rökt tonfisk och parmesangratinerat vitlöksbröd Gårdsgris 145 på ytterfilén med chorizoaioli, tomatsalsa, rödvinsås och rostad potatis

Fredag 24:e mars

Pasta mezzaluna 125 fylld med svamp och ost, serveras med smörstekt svamp, valnötter och velouté på tryffel och karamelliserad lök Fredagsschnitzel 145 klassisk fläskschnitzel med hackat ägg, kapris och sardeller samt citronmajonnäs och pommes frites

Förrätter

Ost och chark 75 Burrata krämig färsk ost från apulien med små tomater, olivolja och balsamico 120 Anchoa eller boquerones med aioli, libbsticka och bröd 135 Tryffelbomb salami, tryffelpecorino, vispad tryffelkräm och crostini 165

Varmrätter

Mezze Maniche al Tartufo Mezze Maniche al Tartufo torkad pasta från Marche i krämig tryffel- och parmesansås med Karljohansvamp och mascarpone. Toppas med pinjenötter 235 Caramelle färsk pasta fylld med Karljohansvamp serveras i syrlig sås på smör, vitlök, salvia, citron och vittvin. Toppas med stracciatella och riven tryffel 255 Pasta ragu bolognese maccheroni - färsk äggpasta med Tryffelsvinets blandfärsragu och Parmigiano 185 Råbiff rullad i Parmigigiano Reggiano, serveras med tryffelmajonnäs, hasselnötter, ruccola samt pommes frites 235

Öppettider

Onsdag 11.30-15.00 köket stänger 14.30
Torsdag 11.30-21ca
Fredag 11.30-sent
Lördag 12.00-sent
Söndag 12.00-17 - köket stänger 16.30

Öppettider påsk 6-9:e april 12.00-sent

Boka bord

Bokningsinformation
(läs innnan bokning)

Här nedan bokar ni smidigt bord hos oss!
Under våra öppettider når ni oss bästa via mail

Er fyrbenta vän är självklart välkomna till vår restaurang.
Har ni barn med er i sällskapet som sitter på egen stol så räknar ni in dem i sällskapet när ni bokar. Barnvagnar kan vi ta in i restaurangen i mån av plats.

När vädret tillåter håller vi vår uteservering öppen. Där har vi endast drop-in.

Vi är en liten restaurang och vårt största bord rymmer tio personer och det är också max antal vad vi har möjlighet att ta emot per sällskap. För er sällskap mellan åtta-tio personer har vi en lite mindre. meny.

Under påsken och sommaren tar vi en avgift för utebliven ankomst/sen avbokning på 150.- per person. Detta då det under dessa tider förkommit, allt för ofta, att bord bokas och gäster inte dyker upp eller har avbokat inom skälig tid. Vi står då med tomma bord som någon annan hade kunnat boka och med personal, råvaror och såklart blir det förlorad inkomst. 



Kreditkortsuppgifter lämnas i samband med bokning. Avgift dras endast från ditt kreditkort om ni inte dyker upp eller avbokar senare än 6 timmar innan ankomst.


Kontakt

0760212631 hej@tryffelsvinetkivik.se Torget, 27730 Kivik, Sverige
© 2023 Tryffelsvinet på Kivik
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket