Lunch på Tryffelsvinet
Vår lunch serverar onsdag tom fredag 11.30-15.00 . Varje dag finns flera alternativ att välja mellan, vanligtvis byts de ut varje dag men i bland stannar de hela veckan, beroende på säsong och flöde. Dagens pasta går oftast att göra vegetarisk- bara att höra med oss om möjlighet finns.
Egenbakat bröd och bryggkaffe ingår till alla rätter
Önskar du ta med din mat hem går det bra att ringa eller komma förbi och beställa.
Ni är välkomna att boka bord här på vår hemsida eller komma och droppa-in
Lunch vecka 21
Onsdag 25:e maj
Dagens fisk 130
Hummersoppa med räkor och grillat vitlöksbröd
Dagens kalla 130
Ceasarsallad med grillad kyckling, pancetta, krutonger och riven Parmigiano- Reggiano
Dagens kött 130
Klassisk fläskschnitzel med ramslökssmör, smörstekt vit sparris, gräslök och rostad potatis
Torsdag 26:e samt fredag 27:e maj har vi ej dagens lunch, utan det är vår a la carte hela dagen
Lite mindre
Anchoa (sardell)
med smörstekt bröd, vitlök, libbsticka och citron 110
Burrata di Parma
med Prosciutto di Parma samt saltbakade vindruvor 145
Tryffelbomb
tryffelsalami, tryffelpecorino, rostad bröd och vispad tryffelricotta 155
Stående
Pasta pomodoro
färsk pasta med tomat- och basilikasås toppas med mozzarella 155
Pasta Genovese
pennepasta med pesto - en kräm gjord på basilika, pinjenötter, vitlök och Parmigiano-Reggiano. Toppas med soltorkade tomater och mozzarella 175
Saccottini
färska handgjorda pasta fyllda med ost och nötter, i syrlig smörsås på vittvin, salvia och hasserlnötter från Piemonte. Toppas med stracciatella och riven mild färsk sommartryffel 245
Pasta ragu bolognese
färsk macheroni med Tryffelsvinets blandfärsragu , en skvätt mjölk ,pecorino och Parmigiano- Reggiano 175
Råbiff i klassisk stil
på nymald svenskt oxinnanlår med kapris, cornichoner, rödlök, dijonnaise och pommes frites 225