Om oss

Vilka är vi?

Tryffelsvinet drivs av oss, Patte och Kattis

Patte från Stockholms förort med rötter i Schweiz och Spanien- men som Kattis brukar säga –Italienare i hjärtat! Alltid älskat Italiensk fotboll och det intresset gled så småningom över till landets kultur och mat. Efter kocklinjen blev jag, på restaurangen Kol & Kox i Stockholm,  upplärd av två gedigna italienska herrar. Intresset växte och i över 20 år har jag fortsatt att lära, utveckla och laga mat utifrån det Italienska köket.

Kattis född i Stockholm men uppvuxen på ön Tjörn på västkusten. Efter att ha gått konstgymnasium och utbildning inom restaurang, flyttade jag tillbaka till Stockholm. Där fortsatte jag inom restaurang och mitt intresse för ledarskap, dryck och detaljer växte. Nu fortsätter jag att utveckla och utvecklas. Jag hävdar själv att jag inte kan laga mat, men är gladeligen Pattes testperson, numero uno, i köket!

2008 träffades vi för första gången på en gemensam arbetsplats i Stockholm. Det ena ledde till de andra och nu har vi döttrarna Stella, Bonnie och Blanca tillsammans.

2019 såg vi annonsen där ”Eva på torget” var till salu. Patte skrek rakt ut ”Jag har hittat vår restaurang, vi skall flytta till Österlen!”. Sen gick allting i en rasande fart. Efter ett besök hos de tidigare ägarna Eva och Åke   visste vi hur vi ville att vår framtid skulle se ut. Fyra månader senare hade vi köpt ut oss på de två restauranger vi drev, villan i Stockholm var såld och flyttlasset rullade mot Österlen.

Varför namnet Tryffelsvinet?! Tryffel, för genast tankarna till Italien. Deras gemenskap kring matbordet, enkelheten, råvarorna och såklart pastan som är deras stora stolthet. Vi ville ha ett namn som känns lekfullt och nyfiket, precis som oss! Det innebär dock inte att alla rätter innehåller tryffel, men möjligheten finns såklart…

Vår förhoppning är att vi lyckats skapa en plats där alla känner sig välkomna! En plats man vill besöka likväl till vardags som till fest. Vi håller det enkelt och gott med höga smaker, bra råvaror och med fokus på detaljer. En mysig kvarterskrog där vi med stolthet och glädje välkomnar er! Självklart slutar vi aldrig att utveckla och utvecklas.

Vi hoppas att få se er som gäster på Tryffelsvinet inom kort

Kattis och Patte med familj

Öppettider

Öppettider just nu!
Måndag 14-22ca
Tisdag -torsdag 11.30-21 ca
Fredag 11.30-sent
Lördag 12.00-sent
Söndag stängt
Midsommar öppet från 12.00

Vi är en kontantfri restaurang!

Boka bord

Bokningsinformation
(läs innnan bokning)

Er fyrbenta vän är välkommen inne som ute hos oss.
I mån om plats är ni välkomna att ta in er barnvagn, finns goda möjligheter att parkera den vid entrén. Barn på egen stol räknar ni in i antal när ni bokar.

Hos oss bokar ni bord inomhus, för sällskap upp till 10, som är vad vårt största bord rymmer.
Vår uteservering står redo och som alltid är alla bord obokningsbara. Vill ni droppa in är ni välkomna upp till max 7p per sällskap. Vi har bra ruljans på borden så chans finns alltid.

När restaurangen är öppen tar vi hand om våra härliga gäster först och främst! Vi svarar i telefon i den mån vi kan. Skicka ett mail om ni vill nå oss, vi kikar igenom mailen frekvent. Sms- nä det jobbar vi inte alls med:)


Vi är en kontantfri restaurang!

Kontakt

0760212631 hej@tryffelsvinetkivik.se Torget, 27730 Kivik, Sverige
© 2024 Tryffelsvinet på Kivik
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket