Vardagar hela dagen nu under sommaren samt under hela helgen.
Vår meny ändras efter känsla, smak och säsong. Vissa rätter gästar en stund medans andra består. Menyn är i ständig rörelse som också anpassas efter gästflödet och vår kapacitet. Italienska köket är kärnan och såklart finner ni alltid flera pastarätter på vår meny.
För er som är över sju personer i sällskap finner ni menyn- under fliken ”för er över sju”
Något LITET att börja med
Blandade marinerade oliver 55 Friterade mandlar 55 Fläsksvål 55 Fransk Ölkorv 65 Saltgurka, syrad grädde och honung 55DE LILLA EXTRA
Svensken Kalixlöjrom 30g med smetana och chips 285 Finska fransosen Vodka Koskenkorva, saltgurka och fransk sturia kaviar 15g 310 Fransyskan Ett glas champagne Thienot brut med Fransk sturia kaviar 15 g 345CHARK- samtliga från Italien
Fänkålssalami, Siena 65 Salme Cinta senese, Toscana 65 Coppa di Parma, Emila-Romagna 65 Bresaola- lufttorkad nöt, Valtellina i alperna 65 Prosciutto di Parma 30 mån ¨Il Poggio¨, Emilia - Romagna 65 N’duja från Kalabrien med crostini och riven Parmigiano- reggiano 65OST
Parmigiano-Reggiano 24mån med aceto balsamico di Modena 10år 65 Capra IL Saggio Getost från Sardinien med gröna oliver 65 Gruyére med fikonmarmelad 65 La tur alta langa 250g- perfekt att dela med tryffelhonung och crostini 145FÖRRÄTTER
Caprese på blandade tomater, olivolja, stracciatella och krasse 110 Burrata e tartufo med riven mild färsk sommartryffel, pinjenötter och crostini 145 Fritto misto friterad bläckfisk med Espelettepeppar och chorizoaioli 150 Anchoa (sardell) med smörstekt bröd, vitlök, libbsticka och citron 110 Burrata di Parma med Prosciutto di Parma samt saltbakade vindruvor 145 Tre goda ting köket plockar ihop tre små blandat 155 Tryffelbomb tryffelsalami, tryffelpecorino, rostad bröd och vispad tryffelricotta 155PASTA
Mezze Maniche Tartufo pasta från Marche i krämig tryffel- och parmesansås med Karljohansvamp och mascarpone. Toppas med färskriven mild sommartryffel och pinjenötter 225 Saccottini färsk fylld pasta fylld med ost och nötter, i syrlig smörsås på vittvin, salvia och hasselnötter från Piemonte. Toppas med stracciatella och riven mild färsk sommartryffel 245 Pasta Salsiccia färsk maccheroni med tomat- och basilikasås, salsicciakorv, små tomater, oregano och riven ricotta salta 175 Pasta ragu bolognese färsk maccheroni med Tryffelsvinets blandfärsragu, en skvätt mjölk, pecorino och Parmigiano- Reggiano 175 Psst, vi har glutenfri pennepasta -till dig som är glutenintolerant Vår färska pasta görs i Italien på en liten familjeägd fabrik där råvaran och hantverket spelar huvudrollernaVARMRÄTTER
Caesarsallad på Tryffelsvinets vis med kyckling, pancetta och Parmigiano-Reggiano 175 Moules frites 1/2 musslor ifrån Limfjorden i Danmark kokta i vittvin, creme fraiche, vitlök och chili samt med aioli och pommes frites 225 Tonifisktartar rå tonfisk med kapris, pistagenötter och citron. Serveras med rökt gräddfil, ramslöksmajonnäs och pommes frites 255 Carne cruda råbiff på nymald oxinnanlår blandad med tryffelkräm. Serveras med rökt majonnäs, friterade jordärtskockor, riven Trentino och pommes frites 230 Cotoletta Milanese kalvschnitzel med ramslökssmör serveras med chili- och vitlöksfrästa ärtor . Välj mellan tysk potatissallad eller pommes frites 265FÖR ER SMÅ
Pasta - med smör och parmesan 55 Pasta - med tomatsås och mozzarella 65 Biff- med dragonmajonnäs, tomat och pommes frites 110DET SÖTA
Italiensk liten tryffel nougat& hasselnöt/ pistage/ mörk choklad 12 En kula glass/ sorbet 60 Tryffelsvinets trio chokladpralin, husets grappa och en rykande espresso 105 Limone citronsorbet med limoncello och cantucciniskorpor 95 Affogato vaniljglass dränkt i en espresso med eller utan hasselnötslikör 75/105 Creme brulée med en kula sorbet 110Gillar du tryffel?
…vem gör inte det. För ..kr extra toppar vi din rätt med en generös mängd nyriven tryffel.
Köpa med hem?
Låt tryffelfesten fortsätta hemma. Vi har i stort sett alltid färsk tryffel till försäljning. Priset varierar beroende på tillgång.