Kväll- och helgmeny

Vår meny ändras efter känsla, smak och säsong. Vissa rätter gästar en stund medans andra består. Menyn är i ständig rörelse som också anpassas efter gästflödet och vår kapacitet. Italienska köket är kärnan och såklart finner ni alltid flera pastarätter på vår meny.

 

Något LITET att börja med

Blandade marinerade oliver 65 Friterade mandlar 55 Fransk Ölkorv 65 Pimientos de padron 55 Saltgurka, syrad grädde och honung 55

DET LILLA EXTRA

Finska fransosen Vodka Koskenkorva, saltgurka och fransk sturia kaviar 15g 310 Fransyskan Ett glas champagne Thienot brut med Fransk sturia kaviar 15 g 345

CHARK- samtliga från Italien

Coppa di Parma, Emila-Romagna 65 Bresaola- lufttorkad nöt, Valtellina i alperna 65 Prosciutto di Parma 30 mån ¨Il Poggio¨, Emilia - Romagna 65

OST

Parmigiano-Reggiano 24mån med aceto balsamico di Modena 10år 65 Gruyére med fikonmarmelad 65

FÖRRÄTTER

Burrata caprese krämig färsk ost från apulien med små tomater, olivolja och balsamico 130 Burrata e tartufo krämig färsk ost från apulien med riven färsk hösttryffel, kastanjehonung och crostini 155 Fritto misto friterad bläckfisk med Espelettepeppar och aioli 150 Tre danska ostar med tillbehör 155 Tryffelbomb salami, tryffelpecorino, rostad bröd och tryffelkräm 155

PASTA

Mezze Maniche Tartufo pasta från Marche i krämig tryffel- och parmesansås med Karljohansvamp och mascarpone. Toppas med pinjenötter 235 Tortellini e funghi färska pasta fylld med lufttorkad skinka och parmesan i smörsås på svamp, vitlök, salvia och vittvin. Toppas med stracciatella och rostade hasselnötter 245 Tortellini in brodo klassiker från Bologna. Mustig kycklingbuljong med små handgjorda pastaknyten fyllda med parmesan och lufttorkad skinka. Samt med Pamigiano- reggiano 165 Pasta ragu bolognese färsk maccheroni med Tryffelsvinets blandfärsragu, pecorino och Parmigiano- Reggiano 175 Psst, vi har glutenfri pennepasta -till dig som är glutenintolerant Vår färska pasta görs i Italien på en liten familjeägd fabrik där råvaran och hantverket spelar huvudrollerna
allergener? prata med oss så hjälper vi dig!

Huvudrätter

Moules marinieres 1/2 kg musslor kokta i vittvin, chili, vitlök och creme fraiche samt persilja. Serveras med aioli och pommes frites 225 Carne cruda på nymalen oxe blandad med tryffelmajonnäs, toppas med hasselnötter och riven Parmiggiano. Serveras med pommes frites 245 Klassisk fläskschnitzel med surkål och kumminsmör. Välj mellan tysk potatissallad eller pommes frite 215

FÖR ER SMÅ

Pasta - med smör och parmesan 65 Pasta ragu bolognese 95 Biff- med dijonnaise, tomat och pommes frites 110
rekommenderas för barn upp till 10 år

DET SÖTA

Italiensk liten tryffel nougat& hasselnöt/ pistage/ mörk choklad 12 En kula glass/ sorbet 60 Tryffelsvinets trio chokladpralin, husets grappa och en rykande espresso 105 Limone citronsorbet med limoncello och cantucciniskorpor 105 Affogato vaniljglass dränkt i en espresso med eller utan hasselnötslikör 75/105 Sensommardröm nutella med lite jordgubbar och crostini 75

Gillar du tryffel?

…vem gör inte det. För ..kr extra toppar vi din rätt med en generös mängd nyriven tryffel.

Köpa med hem?

Låt tryffelfesten fortsätta hemma. Nu under lågsäsong beställer vi hem färsk tryffel åt er vid förbeställnig, ca en vecka i förväg

Öppettider

Nu har vi stängt för denna säsong! Vi öppnar upp i början av mars 2023

Boka bord

Under våra öppettider har vi begränsad möjlighet att svara i telefon, vi gör så gott vi kan. Ni når oss bäst via mail.


Kontakt

0760212631 hej@tryffelsvinetkivik.se nås bäst via mail Torget, 27730 Kivik, Sverige
© 2022 Tryffelsvinet på Kivik
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket