Denna meny har vi vardagar från 15.00 samt hela lördag och söndag!
Vår meny ändras efter känsla, smak och säsong. Vissa rätter gästar en stund medans andra består. Menyn är i ständig rörelse som också anpassas efter gästflödet och vår kapacitet. Italienska köket är kärnan och såklart finner ni alltid flera pastarätter på vår meny.
Som i det Italienska köket är vitlök, citron och hårdost återkommande råvaror och smaksättare som spelar sin roll i våra rätter
Är ni sällskap mellan åtta och tio personer önskar vi att ni förbeställer er mat. Ni väljer fritt max fyra förrätter samt max fyra varmrätter från menyn nedan.
Snacks 65.-
Oliver Friterade salta mandlar Fransk minisalami Saltgurka med syrad grädde och kastanjehonung Fläsksvål med tryffeldippOst 75.-
Pecorino fårost från Sardinien med gröna färska oliver Parmigiano Reggiano med lagrad balsamico och pang Carasau Gruyére 18 mån med fikonmarmelad och crostini La tur vitmögelost från Piemonte, gjord på tre sorters mjölk. Servers med kastanjehonung, hasselnötter och crostino. En god 200 grams ost perfekt att delaChark 75.-
Salame al Barolo med hasselnötter Fänkålssalami med färska gröna oliver Prosciutto di Parma 16 mån med färska gröna oliver Tryffelsalami med marconamandlar Coppa di Parma och marconamandlar eller kanske Salumi misti 225 blandad chark med oliver och nötterFÖRRÄTTER
Kronärtskocka med stracciatella, mynta, Parmigiano och pinjenötter 130 Anchoa eller boquerones med aioli, libbsticka och crostini 135 Burrata med kronärtskocka, prosciutto di Parma, citronolja, riven Parmigiano och crostini 155 * Tre goda ting köket väljer tre goda utav våra, ostar, charkuterier och tillbehör 175 Carpaccio classico på bresaola med ruccola, balsamico, citron, riven parmigiano, olivolja och pinjenötter 165 Tryffelbomb salami, tryffelpecorino, vispad tryffelkräm och crostini 165PASTA
Mezze Maniche al Tartufo pasta från Marche i krämig tryffel- och parmesansås med Karljohansvamp och mascarpone. Toppas med pinjenötter 235 * Caramelle färsk pasta fylld med Karljohansvamp serveras i syrlig sås på smör, vitlök, salvia, citron och vitvin. Toppas med stracciatella och riven tryffel 255 * Spaghetti alle vongole ”ramslök” klassisk pasta med små venusmusslor, vitlök, chili, ramslök och vit vin 235 Pasta con ragu bolognese maccheroni- färsk äggpasta med Tryffelsvinets blandfärsragu och Parmigiano 185Varmrätter
Halstrad tonfisk med sesamfrön, citronmajonnäs och bimi- kall sparrisbroccoli med parmesan och citron 285 Råbiff rullad i Parmigiano, serveras med tryffelmajonnäs, hasselnötter, ruccola och pommes frites slungade i parmesan 245 Kalvschnitzel med syrlig ärtsallad, riven ricotta salata och rostad potatis 265För de små
Pasta med smör och parmesan 65 Pasta con ragu bolognese - Tryffelsvinets blandfärsragu med Parmigiano 95 Biff med majonnäs, tomat och pommes frites 120DET SÖTA
Italiensk liten tryffel 13 En kula glass/sorbet 60 Cannoli- pistage eller choklad 25 Tryffelsvinets trio chokladpralin, husets grappa och en rykande espresso 105 Limone citronsorbet med limoncello 105 Affogato dränkt i vaniljglass, med eller utan hasselnötslikör 75/105 Cantuccini con vino Santo mandelskorpor och sött vin från toscana 110 Tiramisu med pistagenötter 110 Pannacotta på yoghurt och vanilj, Amarene körsbär och krossade mandelskorpor 110Gillar du tryffel?
Köpa med hem?
Låt tryffelfesten fortsätta hemma. Nu under lågsäsong beställer vi hem färsk tryffel åt er vid förbeställnig, ca en vecka i förväg