Take away

Vi är så glada att ni är så många som vill ta med mat från Tryffelsvinet!

Vi prövar oss fram med vår avhämtningsmeny.

För att sittande gäster i vår restaurang  inte skall bli lidande med långa väntetider har vi begränsat antal matbeställningar för avhämtning per kväll och tid.  Vi gör självklart så gott vi kan för att alla som vill skall få hämta mat från oss.

Ring in din förfrågan eller maila till oss, under helgerna önskar vi ha in er förfrågan minst två timmar innan önskad        avhämtning- vid mail får du en bekräftelse att din beställning är mottagen så fort som möjligt

Under lunchen 11-15 onsdag-fredag går självklart även våra lunchrätter att få som take away

OSTAR

Comté 55.-  hektot Gruyeré 55.-  hektot Morbiér 55.- hektot Pecorino romano 55.- hektot Tryffelpecorino 75.- hektot Parmigiano reggiano 65.- hektot

Chark

Speck trentino südtyrolen 55.- hektot Fänkålssalami I.G.P Siena 55.- hektot Tryffelsalami Siena 55.- hektot Prosciutto Toscano al pepe 65 Prosciutto di Parma D.O.P 30 mån 55.- hektot Culatello di Zibello D.O.P 65.- hektot Bresaola Punta danca med citronolja 65.- hektot

FÖRRÄTTER

Burrata 125  grädde med med hasselnötter från Piemonte, brödkrisp, tryffelhonung och rosmarin Burrata 125 Italiensk ost gjord på mozzarella och grädde med löjrom, dill och svartpeppar Tryffelbomb 145 tryffelsalami, tryffelpecorino, rostat bröd och vispat tryffelsmör

PASTA & VARMRÄTTER

Pasta all Àrrabbiata 130 pasta i het tomat- och basilikasås toppad med buffelmozzarella Tortelloni al tarufo 225 färska handgjorda pastaknyten fyllda med tryffel och ricotta serveras i smör- och vitvinssås med parmesan och hasselnötter. Toppas med ruccola och hyvlad Italiensk tryffel Pattes krämiga hummersoppa 175 med citronmarinerade räkor, marsalavin och egenbakat bröd. Välj om du vill ha med den varm eller kall för att värma på själv hemma. Pasta al ragù bolognese 155 klassiker från Bologna. Äggpasta med 12-timmars kokt blandfärsragu, en skvätt mjölk och Parmigiano-Reggiano Schnitzel 195 med ärtor, citron- och sardellsmör och rödvinssky. Välj mellan tysk potatissallad eller  pommes frites

FÖR ER BARN

Pasta - med tomatsås och buffelmozzarella 65 Pasta ragu bolognese- pasta med köttfärssås som vi i Sverige kallar det 65 Grillad biff - med bearnasie och pommes frites 85

Öppettider

Onsdag-fredag 11-20.30
Lördag 12-20.30
Söndag 12-17 köket stänger 16.30
Extraöppet morsdag 30:e maj till 20.30 då vi har en morsdagmeny. Klicka på fliken morsdag för att se den

Boka bord

Kära gäster
Önskar ni boka bord gör ni det här på vår hemsida! Är ni över fyra personer, maila oss så hjälper vi er.
Under pandemin blir vår kvällssittning kort och många gäster kommer under kort tid därför ber vi er ödmjukast att komma den bokade tiden. Detta för att alla gäster skall få bästa möjliga service av oss.
Skulle ni bli sena meddela oss gärna via mail. 20 min efter bokad tid släpper vi borden till hungriga drop-in gäster.

Från och med 1:a juni har vi även öppet alla dagar i veckan.
Vill ni sitta ute är ni välkomna att droppa förbi.

Kontakt

0760212631 Ni når oss bäst via mail hej@tryffelsvinetkivik.se Torget, 27730 Kivik, Sverige
© 2021 Tryffelsvinet på Kivik
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket